ReaX LAB ReaX LAB

PRODAJNI PROGRAM

PROIZVOĐAČI

ADRONA

Sustavi za pročišćavanje vode: super čista (Grade 1), čista (Grade 2) i voda pročišćena reverznom osmozom (RO) za laboratorijske potrebe. Kvaliteta vode prema normi ISO 3696 i odgovarajućim ASTM i CLSI  standardima.

stranica proizvođača

AGI

Japanski proizvođač vrhunskih staklenih reaktora, filter reaktora, Nutsche reaktora i destilacijskih kolona.

stranica proizvođača

 

ASTELL

Laboratorijski i industrijski parni sterilizatori/autoklavi, uređaji za pranje i dezinfekciju, sušionici staklenog i plastičnog laboratorijskog posuđa, industrijska ‘on line’ sterilizacija biološkog otpada, sustavi sterilizacije svih efluenata iz bolnica, istraživačkih laboratorija.

stranica proizvođača

Baoding Shenchen Precision Pump Co.

Tvrtka specijalizirana za istraživanje i razvoj, proizvodnju i prodaju peristaltičkih pumpi i druge precizne prijenosne opreme za mjerenje.

                                                stranica proizvođača

BOLA

Laboratorijski pribor od visokokvalitetnih polimernih materijala, teflon PTFE, ETFE, PFE, cijevi spojnice, hladila, tikvice, čaše, boce štrcaljke.

stranica proizvođača

BÜCHI

Büchi rotavapori za laboratorijsku primjenu (rotacioni uparivači), industrijski evaporatori, “Spray Drying & Encapsulation”, paralelni uparivači, “Flash” kromatografija, ekstrakcija, Kjeldahl digestija/razaranje, Kjeldahl destilacija, NIR tehnologija.

stranica proizvođača

DDS Calorimeters

Precizni kalorimetri za industrijsku, znanstvenu i edukativnu primjenu.

stranica proizvođača

Edmund Bühler

Raznovrsne laboratorijske tresilice za miješanje, homogenizaciju, inkubaciju, uzgoj stanica u atmosferi zraka ili CO2, orbitalne ili horizontalne. Tresilice nosivosti do 75 kg. ‘Barrel’ tresilice za pivarsku industriju. Nosači za različite vrte laboratorijskog posuđa. Vibracijski mlinovi za stanice i tkiva. Vakuum vibracijski sistemi. Obrada metala, oprema za taljenje, legiranje, lijevanje, brzo hlađenje ‘quentching’ i toplinsku obradu.

stranica proizvođača

EDINBURHG INSTRUMENTS

Edinburhg instrumenti se koriste u širokom rasponu tržišta i primjena, uključujući: foto-kemiju, fiziku, proteinske analize, biokemiju, biofiziku, molekularnu spektroskopiju, dijagnostiku plazme, atmosferske studije i mnoge druge.

stranica proizvođača

Froilabo

Oslanjajući se na 100 godina iskustva, Froilabo se specijalizirao za proizvodnju laboratorijske opreme koja zahtijeva preciznu kontrolu temperature za pripremu i / ili čuvanje uzoraka.

GFL

Vodene kupelji, tresilice, ledenice, destilatori, inkubatori.

stranica proizvođača

GIBERTINI

Instrumenti za enološku analizu: destilator, hidrostatska vaga, termostatska kupelj, vinski analizator Winematic, automatski vinski analizator Wineflow Tenziometri Granulometri (GSA) Analitičke vage, tehničke vage, mikro-vage, industrijske vage, vlagomjeri

stranica proizvođača

Gram BioLine

Laboratorijski i medicinski hladnjaci i zamrzivači za čuvanje bioloških uzoraka, specijalni hladnjaci za čuvanje krvi, pripravaka od krvi i tkiva. Frižideri su u ATEX izvedbi, u skladu sa GLP i GMP regulativom. Temperaturni raspon od -86 °C do +20 °C

stranica proizvođača

GS GLOVEBOX Systemtechnik

Izolatori, ‘glove box’, za farmaceutsku industriju, izolatori s inertnim plinom, od nehrđajućeg čelika, stakla ili pleksiglasa; izolatori za rad s radioaktivnim tvarima; izrađuju se prema nacrtu;
proizvedeni prema normi ISO 9001:2008; test propusnosti prem normi ISO 10648-2, Class 1;

stranica proizvođača

INTEGRA

Senzorski plamenici, plamenici za sterilizaciju, pipetori, automatske višekanalne pipete, 96- i 384-kanalni pipetori, peristaltičke pumpe, programabilne pumpe za razlijevanje podloga, sigurnosni aspiracijski sistemi, pribor za pripremu medija za kulture, autoklavi za pripremu hranjivih podloga, automatska linija za punjenje Petri posuda, sistemi za kultivaciju stanica.

stranica proizvođača

Kruss

Proizvođač prvoklasnih instrumenata za površinsko ispitivanje – jedinstvena kombinacija proizvoda i znanstvenih savjeta. Kombinacija instrumenata i visokokvalitetnih savjeta učinili su Kruss svjetskim liderom na području ispitivanja površinske napetosti i mjerenja naponske površine.

 

stranica proizvođača

Labo inc.

Precizne temperaturne vodene kupelji i cirkulatori, s grijanjem i hađenjem za temperaturni raspon od -80 °C do +200 °C. Ekonomični, pouzdani, robusni.

stranica proizvođača

LAMY

Vodeći francuski proizvođač laboratorijskih i industrijskih viskozimetara i reometara.

stranica proizvođača

MANTECH

Vodeći proizvođač automatskih titracijskih sistema. Jedini proizvođač titratora ovjeren od strane US EPA. Automatsko određivanje BOD, KPK, mutnoće. Automatska titracija TAN/TBN prema normi ASTM D2896. Analitika pitkih voda prema US EPA/EN/DIN normama. Software u skladu sa 21 CFR 11.

stranica proizvođača

Martin Christ

Laboratorijski i industrijski liofilizatori. Centrifugalni vakuum koncentratori.

stranica proizvođača

MMM Group

MMM djeluje diljem svijeta kao jedan od vodećih pružatelja sustava u službi zdravlja od 1954. godine. S punim portfeljem proizvoda i usluga koji se odnose na sterilizaciju i dezinfekciju u bolnicama, znanstvenim institutima, laboratorijima i farmaceutskoj industriji, MMM se postavio kao ključni proizvođač na njemačkom i međunarodnom tržištu.

stranica proizvođača

NOVASINA

Prenosivi i laboratorijski instrumenti za određivanje aktiviteta vode. Prenosivi i industrijski instrumenti za određivanje relativne vlažnosti i odgovarajućih parametara. Instrumenti za određivanje diferencijalnog tlaka.

stranica proizvođača

OPTIKA ITALY

Optički mikroskopi, standardni, stereomikroskopi, invertni, lupe, kamere za mikroskope, polarimetri, refraktometri, edukativna oprema za škole i fakultete.

stranica proizvođača

PRO Scientific

PRO Scientific je globalni lider u proizvodnji homogenizatora za laboratorijske i industrijske potrebe. PRO homogenizator može homogenizirati različite vrste materijala kao što su tkiva, biljke, hrana, tlo, kozmetika i mnogi drugi.

stranica proizvođača

SENTEK

Sentek pruža senzore i rješenja za precizno mjerenje i upravljanje vodom tla i dinamici saliniteta. Koristi se u velikom rasponu aplikacija.  Proizvodi Sentek stekli su međunarodnu vjerodostojnost među istraživačkim agencijama i komercijalnim poduzećima. 

stranica proizvođača

SYSTEA S.p.A

Talijanski proizvođač opreme za oceanologiju, on-line praćenje parametara (nutrijenata) u moru, biokemijski analizatori, enološke opreme.

stranica proizvođača